close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met voetbal van rvs Leisteen, natuursteen, ruwe steen, rvs

Hobby's of passies kunnen op tal van manieren worden uitgebeeld op een grafsteen. Hier is een afbeelding van een voetbal van rvs gemaakt en op een prominente plek op de lettersteen gemaakt. De rest van de grafsteen is van leisteen gemaakt. Een natuurst... lees meer >
Product
32648
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Leisteen, Modern, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep
Hobby
Kleur
Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal
Leisteen, Natuursteen, Ruwe steen, RVS
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Leisteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Hobby's of passies kunnen op tal van manieren worden uitgebeeld op een grafsteen. Hier is een afbeelding van een voetbal van rvs gemaakt en op een prominente plek op de lettersteen gemaakt. De rest van de grafsteen is van leisteen gemaakt. Een natuursteensoort die vooral grijs van kleur is en een ruwe, maar moderne uitstraling heeft. De letterplaat bestaat uit twee delen die schuin achter elkaar zijn geplaatst en hierop is een passende spreuk gemaakt van rvs letters. De naam en data hebben juist een plek gekregen op een kleinere letterplaat, die schuin liggend op een sokkeltje aan het uiteinde van het monument is geplaatst. Het is een grafsteen met een stoere, robuuste uitstraling.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen