close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen modern Cortenstaal, natuursteen

Moderne grafsteen met toepassing van cortenstaal en natuursteen. De golvende vorm komt op drie plekken terug.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten... lees meer >
Product
4653
Collectie
Kunstenaars, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Grijs
Liggende deel
Cortenstaal, Natuursteen
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Moderne grafsteen met toepassing van cortenstaal en natuursteen. De golvende vorm komt op drie plekken terug.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Soortgelijke modellen