close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen natuur Glas

Deze grafsteen uit de natuur behoudt prachtige groene tinten. De vlinder van glas maakt het geheel een natuurlijke grafsteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze s... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
24432
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Kleur
Bruin
Materiaal
Glas
Staande deel
Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen uit de natuur behoudt prachtige groene tinten. De vlinder van glas maakt het geheel een natuurlijke grafsteen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen