close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen roos 3 foto 1

Grafsteen roos 3 Natuursteen

Grafsteen met uitgehakte roos en sierranden. Recht ziet u een voorbeeld van dit grafmonument in Orion graniet met omranding en sierlijk plantvak.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepas... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43675
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen
Graftype
Enkel
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met uitgehakte roos en sierranden. Recht ziet u een voorbeeld van dit grafmonument in Orion graniet met omranding en sierlijk plantvak.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen