close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Grafsteen silhouet in Cortenstaal | NR00010 foto 1

Grafsteen silhouet in Cortenstaal | NR00010 Cortenstaal, natuursteen

Grafsteen met silhouet gemaakt van Cortenstaal. De tekst 'Voor altijd in ons hart' is uitgesneden. Wij kunnen op basis van een foto van de overledene een silhout maken.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk... lees meer >
Product
43684
Artikelnummer
Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern
Graftype
Enkel
Kleur
Antraciet, Bruin, Grijs
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Mensen , Silhouette mens
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Zwart graniet
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek
Mensen
Vorm
Rechthoekig
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen, Rechthoekig
Productomschrijving
Grafsteen met silhouet gemaakt van Cortenstaal. De tekst 'Voor altijd in ons hart' is uitgesneden. Wij kunnen op basis van een foto van de overledene een silhout maken.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen