close
Grafsteen van glas en natuursteen foto 1

Grafsteen van glas en natuursteen Glas

Grafsteen van glas en natuursteen. Drie loden vlinders zijn hier als grafaccessoires toegevoegd. De beide glasplaten versterken elkaar maar zijn tevens tegenpolen. Het ene glas is volledig gezandstraald en bij het andere alleen de tekst. Het betreft hi... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
19642
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren
Vlinder
Graftype
Kort graf
Kleur
Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel
Golfvorm of bogen
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen van glas en natuursteen. Drie loden vlinders zijn hier als grafaccessoires toegevoegd. De beide glasplaten versterken elkaar maar zijn tevens tegenpolen. Het ene glas is volledig gezandstraald en bij het andere alleen de tekst. Het betreft hier een grafmaat van 100 cm x 100 cm maar deze grafsteen kan uiteraard ook in andere afmetingen worden vervaardigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen