close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen zuilen met RVS band | NR00008 foto 1

Grafsteen zuilen met RVS band | NR00008 Natuursteen, rvs

Grafsteen bestaande uit twee zuilen met band van RVS. De tekst 'Voor altijd in ons hart' is uitgesneden. De band omarmd de steen.Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43697
Collectie
Exclusief
Graftype
Enkel
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen bestaande uit twee zuilen met band van RVS. De tekst 'Voor altijd in ons hart' is uitgesneden. De band omarmd de steen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen