close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Grafzerk cortenstaal met silhouet en fietser Cortenstaal

Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal... lees meer >
Product
42367
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Catalogus
Exclusief, Grafzerken
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Grafzerken, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype
Grafzerken
Liggende deel
Cortenstaal, Gedeeltelijk beplanting, Rivier
Materiaal
Cortenstaal
Natuurlijk
Rivier
Persoonlijke toevoeging
Kunstenaars, Mensen , Rivier, Silhouette mens
Productgroep
Grafmonumenten
Symboliek
Mensen
Vorm
Silhouet
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen
Productomschrijving
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.

Soortgelijke modellen