close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk kunstenaar foto 1

Grafzerk kunstenaar Natuursteen

Grafzerk ontworpen door onze kunstenaar. Wat u ziet zijn de jaarringen van een boom. Het opschrift is in gepatineerd brons uitgevoerd.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwe... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
19389
Collectie
Grafzerken, Kunstenaars
Graftype
Grafzerken
Kleur
Antraciet, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs

Informatie over dit gedenkteken

Grafzerk ontworpen door onze kunstenaar. Wat u ziet zijn de jaarringen van een boom. Het opschrift is in gepatineerd brons uitgevoerd.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen