close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk met cortenstaal foto 1

Grafzerk met cortenstaal Cortenstaal, natuursteen

Het cortenstaal is verheven gemonteerd op de letterplaat waardoor deze meer diepte krijgt. In de grafzerk is een sparing aangebracht om ruimte te maken voor de grafbeplanting.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis e... lees meer >
Product
19103
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kruis, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Beige, Blauw, Bruin, donker, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Blauw, Grijs
Staande deel
Natuursteen en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Het cortenstaal is verheven gemonteerd op de letterplaat waardoor deze meer diepte krijgt. In de grafzerk is een sparing aangebracht om ruimte te maken voor de grafbeplanting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Soortgelijke modellen