close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groot dubbelgraf in graniet foto 1

Groot dubbelgraf in graniet Natuursteen

Het grafmonument is uitgevoerd in kwalitatief zeer hoogwaardig graniet, op diverse manieren bewerkt. Bij dit monument is gekozen voor beplanting wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament al... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
1497
Collectie
Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Silhouette
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het grafmonument is uitgevoerd in kwalitatief zeer hoogwaardig graniet, op diverse manieren bewerkt. Bij dit monument is gekozen voor beplanting wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen