close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Ingetogen en modern familiegrafmonument Natuursteen

Dit dubbele gedenkteken heeft een traditionele vormgeving. Het bijzondere van dit familie grafmonument is dat het qua kleur ingetogen lijkt, maar tegelijkertijd ook een aantal fraaie esthetische kwaliteiten heeft. Het staande deel bestaat uit twee tege... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35226
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit dubbele gedenkteken heeft een traditionele vormgeving. Het bijzondere van dit familie grafmonument is dat het qua kleur ingetogen lijkt, maar tegelijkertijd ook een aantal fraaie esthetische kwaliteiten heeft. Het staande deel bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste letterstenen die zijn gemaakt van een grijze natuursteen waarvan de kleur een rijke textuur heeft. Deze textuur komt mooi naar voren omdat het oppervlak is gepolijst. Omdat de bovenzijden van de twee rechte letterstenen licht diagonaal aan weerkanten aflopen, hebben deze toch een speels karakter. De opschriften en de illustraties zijn ingegraveerd en met een witte kleur ingelakt. Het liggende deel bestaat uit hetzelfde natuursteen. In het design hebben de rechte vormen de overhand, maar ook hier wordt dit iets gebroken door de schuine gepolijste dekplaat die een deel van het graf bedekt. De oppervlakken van de omranding hebben een fraaie afwerking gekregen waardoor de levendige structuur ontstaat. Met behulp van de juiste beplanting is het mogelijk om heel veel kleur aan het gedenkteken toe te voegen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen