close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward

Islamitisch grafmonument met kalligrafie Glas, natuursteen

Dit Islamitische grafmonument met kalligrafie biedt ruimte aan een Arabische tekst. De letterplaat heeft een karakteristieke vorm, waarop bovenaan het symbool van de maan en de ster is aangebracht. De letterplaat kan naar wens worden voorzien van Koran... lees meer >
Product
32898
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Islamitisch, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Glas, Natuursteen, Strip of band
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Dit Islamitische grafmonument met kalligrafie biedt ruimte aan een Arabische tekst. De letterplaat heeft een karakteristieke vorm, waarop bovenaan het symbool van de maan en de ster is aangebracht. De letterplaat kan naar wens worden voorzien van Koranteksten en de naam en data van de overledene. Op het liggende gedeelte is een rechte rivier van glas geplaatst, met daarnaast ruimte voor beplanting. Dit element zorgt samen met het zacht grijze natuursteen voor een frisse en moderne uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen