close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS37 foto 1

Islamitische grafsteen IS37 Natuursteen

Een rondlopende letterplaat van Wit marmer geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van Wit marmer met hierbinnen tuinaarde. Op het voetstuk staan twee vazen.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke ei... lees meer >
Product
44368
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Islamitisch, Lichte grafstenen, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
licht, Wit
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een rondlopende letterplaat van Wit marmer geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van Wit marmer met hierbinnen tuinaarde. Op het voetstuk staan twee vazen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen