close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS42 foto 1

Islamitische grafsteen IS42 Natuursteen

Letterplaat van Dakotha graniet geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van Dakotha graniet met hierbinnen een golvende plantstrook gevuld met tuinaarde. In het voorste vak ligt oranje edelsplit.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals de... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44373
Collectie
Islamitisch, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat van Dakotha graniet geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van Dakotha graniet met hierbinnen een golvende plantstrook gevuld met tuinaarde. In het voorste vak ligt oranje edelsplit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen