close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS48 foto 1

Islamitische grafsteen IS48 Natuursteen

Letterplaat bestaande uit twee uitgehakte handen van Wit graniet met hierop een rond tekstplaatje van Zwart graniet bevestigd. Dit geheel is geplaatst op een omranding van Zwart graniet met hierbinnen tuinaarde.Door het gebruik van beelden of symbolen ... lees meer >
Product
44379
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Islamitisch, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat bestaande uit twee uitgehakte handen van Wit graniet met hierop een rond tekstplaatje van Zwart graniet bevestigd. Dit geheel is geplaatst op een omranding van Zwart graniet met hierbinnen tuinaarde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen