close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS49 foto 1

Islamitische grafsteen IS49 Natuursteen

Letterplaat bestaande uit een uitgehakte hand van Multicolour Red graniet met hierop een rond tekstplaatje van Multicolour Red graniet bevestigd. Dit geheel is geplaatst op een omranding van Multicolour Red graniet met een extra brede golvende voorband... lees meer >
Product
44380
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Islamitisch, Kunstenaars, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat bestaande uit een uitgehakte hand van Multicolour Red graniet met hierop een rond tekstplaatje van Multicolour Red graniet bevestigd. Dit geheel is geplaatst op een omranding van Multicolour Red graniet met een extra brede golvende voorband. Binnen de omranding ligt tuinaarde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen