close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafmonument met beertje en hartje 044 foto 1

Kindergrafmonument met beertje en hartje 044 Natuursteen

Letterplaat met een beertje en hart verwerkt geplaatst op een grondplaat.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weerga... lees meer >
Product
44217
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Kunstenaars
Dieren
Beer, Dieren 3d
Kleur
Bruin, Oranje, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin, Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met een beertje en hart verwerkt geplaatst op een grondplaat.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen