close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafmonument met hartje 043 foto 1

Kindergrafmonument met hartje 043 Natuursteen

Letterplaat met een uitgeprikt hart geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat met hierin een schuin plantvak verwerkt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan he... lees meer >
Product
44216
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Golfkop, Hartvormige lettersteen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met een uitgeprikt hart geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat met hierin een schuin plantvak verwerkt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen