close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafmonument speelgoed blokken 049 foto 1

Kindergrafmonument speelgoed blokken 049 Brons, natuursteen

Blokken op elkaar gestapeld met hierbop een bronzen beer.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby... lees meer >
Product
44222
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Dieren
Beer, Dieren 3d
Kleur
Bruin, Kleurrijk, Oranje
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Blokken op elkaar gestapeld met hierbop een bronzen beer.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen