close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen RVS 08 foto 1

Kindergrafsteen RVS 08 Glas, rvs

Kindergrafsteen bestaande uit twee RVS pilaren met hiertussen een glasplaat waar een foto op is aangebracht. Dit geheel is geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen roze edelsplit. Daarnaast zjin er drie grote roze brokken met hierop RVS ui... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44288
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Blauw, Oranje
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen bestaande uit twee RVS pilaren met hiertussen een glasplaat waar een foto op is aangebracht. Dit geheel is geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen roze edelsplit. Daarnaast zjin er drie grote roze brokken met hierop RVS uitgelaserde vlinders binnen de omranding geplaatst.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen