close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen RVS met roos 13 foto 1

Kindergrafsteen RVS met roos 13 Glas, rvs

Glasplaat met bloem geplaatst door middel van RVS afstandhouders op een RVS grondplaat met hierin een groot vak uitgespaard gevuld met groene edelsplit.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44294
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Rood
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glasplaat met bloem geplaatst door middel van RVS afstandhouders op een RVS grondplaat met hierin een groot vak uitgespaard gevuld met groene edelsplit.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen