close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met Woezel en Pip 018 foto 1

Kindergrafsteen glas met Woezel en Pip 018 Glas

Prachtige frisse kindergrafsteen met een print op glas van Woezel en Pip. U zou er ook voor kunnen kiezen een andere afbeelding op het glas te laten printen, onze grafische afdeling ondersteund hierin. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontwerpt u ... lees meer >
Product
44254
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk
Dieren
Dieren decoratie 2d
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Prachtige frisse kindergrafsteen met een print op glas van Woezel en Pip. U zou er ook voor kunnen kiezen een andere afbeelding op het glas te laten printen, onze grafische afdeling ondersteund hierin. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontwerpt u de kindergrafsteen samen met een van onze adviseurs.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen