close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met vlinder 022 foto 1

Kindergrafsteen glas met vlinder 022 Glas

Gebogen glasplaat die aan de linkerzijde een facetrand heeft en aan de rechterzijde een geknabbelde rand met links bovenin een vlinder in gradaties gezandstraald. De glasplaat staat binnen een omranding van glas met hierin een plantvak verwerkt. Vooraa... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44258
Collectie
Kleurrijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gebogen glasplaat die aan de linkerzijde een facetrand heeft en aan de rechterzijde een geknabbelde rand met links bovenin een vlinder in gradaties gezandstraald. De glasplaat staat binnen een omranding van glas met hierin een plantvak verwerkt. Vooraan zijn voetafdrukjes verwerkt.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen