close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met vlinder 031 foto 1

Kindergrafsteen glas met vlinder 031 Glas

Een staand glaspaneel van blank floatglas met twee geknabbelde zijden voorzien van een gezandstraalde tekst die met witte emaille is ingebrand. Het paneel is met RVS glassteunen bevestigd op de omranding. Het liggende element bestaat uit een bezandgesm... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44265
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk, Paars
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een staand glaspaneel van blank floatglas met twee geknabbelde zijden voorzien van een gezandstraalde tekst die met witte emaille is ingebrand. Het paneel is met RVS glassteunen bevestigd op de omranding. Het liggende element bestaat uit een bezandgesmolten omranding van glas die aan de bovenzijde is voorzien van handafdrukjes.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen