close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met vogel 044 foto 1

Kindergrafsteen glas met vogel 044 Glas

Glasplaat met een gebrandschilderde vogel geplaatst binnen een omranding van glas met hierbinnen schelpen. U kunt dit monument in onze showroom in Apeldoorn bekijken.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk h... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44278
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glasplaat met een gebrandschilderde vogel geplaatst binnen een omranding van glas met hierbinnen schelpen. U kunt dit monument in onze showroom in Apeldoorn bekijken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen