close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen met RVS-vlinders foto 1

Kindergrafsteen met RVS-vlinders Glas, natuursteen, rvs

Kindergrafje met vlinders. Het natuursteen van dit monumentje is gezoet, hierdoor krijgt het een zachter uiterlijk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, m... lees meer >
Product
16161
Collectie
Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren
Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Antraciet, Blauw, Grijs, Zwart
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafje met vlinders. Het natuursteen van dit monumentje is gezoet, hierdoor krijgt het een zachter uiterlijk.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen