close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen met hartjes 002 foto 1

Kindergrafsteen met hartjes 002 Natuursteen

Kindergrafsteen met hierin diverse hartjes aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. ... lees meer >
Product
44236
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern
Kleur
Beige, Kleurrijk, Roze, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen met hierin diverse hartjes aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen