close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen met tweedelig hart 005 foto 1

Kindergrafsteen met tweedelig hart 005 Natuursteen

Kindergrafsteen met twee gravures van een engel en een vlinder met sterren.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weer... lees meer >
Product
44177
Collectie
Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel, Hartvormige lettersteen
Dieren
Vlinder
Kleur
Blauw, Grijs, Paars
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Grijs, Paars
Productsoort
Fotoartikel
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen met twee gravures van een engel en een vlinder met sterren.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Natuursteen

Soortgelijke modellen