close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Kindergrafsteen met tweedelig hart 005 foto 1

Kindergrafsteen met tweedelig hart 005 Natuursteen

Kindergrafsteen met twee gravures van een engel en een vlinder met sterren.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weer... lees meer >
Product
44177
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel, Hartvormige lettersteen
Cultuur
Christelijk
Dieren
Vlinder
Kleur
Blauw, Grijs, Paars
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Grijs, Paars
Persoonlijke toevoeging
Afbeelding - natuursteen, Hart, Persoonlijke foto - natuursteen
Productgroep
Grafmonumenten, Kindermonumenten
Productsoort
Fotoartikel
Steennaam
Orion graniet
Subtype
Staande steen zonder vloer
Symboliek
Engel, Foto, Hart, Vlinder
Vorm
hart
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Engel, Hartvormige lettersteen
Productomschrijving
Kindergrafsteen met twee gravures van een engel en een vlinder met sterren.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen