close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument met glazen hart en regenboog foto 1

Kindermonument met glazen hart en regenboog Glas, natuursteen

Dit kindermonument is persoonlijk gemaakt door prachtige glazen elementen toe te voegen. Zowel het hart als de regenboog zijn van glas gemaakt en geven kleur aan het monument. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliser... lees meer >
Product
15498
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit kindermonument is persoonlijk gemaakt door prachtige glazen elementen toe te voegen. Zowel het hart als de regenboog zijn van glas gemaakt en geven kleur aan het monument.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen