close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument met glazen vlinder 030a foto 1

Kindermonument met glazen vlinder 030a Natuursteen

Kindermonument met uitgehakte bloemen en hartjes en met een vlinder van glas.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische we... lees meer >
Product
44202
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Kleur
licht, Oranje, Wit
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindermonument met uitgehakte bloemen en hartjes en met een vlinder van glas.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Soortgelijke modellen