close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek Art Deco grafmonument licht natuursteen foto 1

Klassiek Art Deco grafmonument licht natuursteen Natuursteen

Dit strak gelijnde grafmonument van natuursteen is geheel in Art Deco stijl opgetrokken. Anders dan Jugendstil, waar veel fraseringen en sierlijke decoraties een belangrijke rol spelen, gaat het bij Art Deco juist om de grote gebaren met statige rechte... lees meer >
Product
36340
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, licht
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit strak gelijnde grafmonument van natuursteen is geheel in Art Deco stijl opgetrokken. Anders dan Jugendstil, waar veel fraseringen en sierlijke decoraties een belangrijke rol spelen, gaat het bij Art Deco juist om de grote gebaren met statige rechte lijnen, gecombineerd met rondingen en hoekige accenten. Hierdoor heeft het grafmonument een bijzonder tijdloos uiterlijk, dat in positieve zin opvalt tussen andere gedenktekens.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen