close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafmonumenten foto 1

Klassieke grafmonumenten Natuursteen

Klassiek grafmonument met een in het natuursteen gezandstraalde palmtak. De grafbedekking bestaat uit boomschors en siergras.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acc... lees meer >
Product
18744
Bloem, plant of boom
Aren/Korenaren, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Klassiek grafmonument met een in het natuursteen gezandstraalde palmtak. De grafbedekking bestaat uit boomschors en siergras.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen