close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kort grafmonument met kruis Cortenstaal, natuursteen

Antraciet is een sterke kleur en geeft dit korte grafmonument met kruis een moderne uitstraling. De antraciete lettersteen van natuursteen heeft een strakke vorm gekregen, waarop een persoonlijk gedichtje is geplaatst en het kruis van cortenstaal. Hier... lees meer >
Product
32899
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Bruin
Liggende deel
Cortenstaal
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Staande deel
Natuursteen en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Antraciet is een sterke kleur en geeft dit korte grafmonument met kruis een moderne uitstraling. De antraciete lettersteen van natuursteen heeft een strakke vorm gekregen, waarop een persoonlijk gedichtje is geplaatst en het kruis van cortenstaal. Hierdoor ontstaat een warm kleurenpalet, waardoor het monument veel rust uitstraalt. Het cortenstaal is ook gebruikt als omranding en deze rand biedt fraai plaats aan de naam en data van de overledene. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden voor wat betreft de compositie en de plaatsing van de tekst, zodat wij samen met u een heel eigen invulling kunnen geven aan dit monument. Het grafmonument heeft tuinaarde als grafbedekking, zodat hier ruimte is voor beplanting.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Soortgelijke modellen