close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kunstenaars grafbeeld foto 1

Kunstenaars grafbeeld Natuursteen

Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken per... lees meer >
Product
12112
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin, donker
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen