close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Leisteen grafsteen met glas foto 1

Leisteen grafsteen met glas Glas, natuursteen, zwerfkeien

Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomst... lees meer >
Product
21942
Collectie
Exclusief, Natuurlijk
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Leisteen, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Staande deel
Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen