close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Leisteen grafsteen met glas foto 1

Leisteen grafsteen met glas Glas, natuursteen, zwerfkeien

Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomst... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21942
Collectie
Exclusief, Natuurlijk
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Leisteen, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Staande deel
Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen