close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Modern gedenkteken met glas Glas, rvs

Een modern, licht ontwerp. De lichtgrijze natuursteen past bij het frisse, zachtgroene glas. Een ontwerp als deze laat zien dat grafmonumenten niet zwaar en somber hoeven te zijn.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een en... lees meer >
Product
22058
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Modern
Dieren
Vlinder, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel
Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal
Glas, RVS
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een modern, licht ontwerp. De lichtgrijze natuursteen past bij het frisse, zachtgroene glas. Een ontwerp als deze laat zien dat grafmonumenten niet zwaar en somber hoeven te zijn.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen