close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Modern grafmonument met brons Brons, natuursteen

“In ewiger Liebe”, oftewel “In eeuwige liefde”. Een mooi en krachtig statement waar alle aandacht naar uit gaat in dit moderne grafmonument. Het woord “Liebe’ is volledig van brons gemaakt en ligt iets verzonken in de donkergrijze zuil van natuursteen.... lees meer >
Product
32619
Collectie
Kunstenaars, Modern
Graftype
Enkel
Kleur
Antraciet, donker, Grijs
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

“In ewiger Liebe”, oftewel “In eeuwige liefde”. Een mooi en krachtig statement waar alle aandacht naar uit gaat in dit moderne grafmonument. Het woord “Liebe’ is volledig van brons gemaakt en ligt iets verzonken in de donkergrijze zuil van natuursteen. De schoonheid van dit grafmonument zit in de eenvoudige lijnen en de matte oppervlakken, waardoor de belettering extra goed uitkomt. Door deze matte afwerking krijgt het oppervlak een zacht uiterlijk, alsof het met een stof is bekleed. De donkergrijze kleur wordt hierdoor ook erg warm en intens en dat versterkt het contrast met de lichtgrijze band waarin de verzonken bronzen letters zijn aangebracht. Bij dit grafmonument past het heel goed om de nog aan te brengen opschriften, zoals de naam en data, ook in een soortgelijke kleur als het brons aan te brengen. Die keuze is uiteraard aan u.


Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen