close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern grafmonument met matzwarte afwerking foto 1

Modern grafmonument met matzwarte afwerking Natuursteen

Dit matzwarte rustieke grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen. De eenvoud is juist de kracht van dit monument en dit wordt verkregen door het gebruik van rechte lijnen en vormen. Het liggende deel is samengesteld uit drie rechthoekige vla... lees meer >
Product
33030
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Productsoort
Lantaarn
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Dit matzwarte rustieke grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen. De eenvoud is juist de kracht van dit monument en dit wordt verkregen door het gebruik van rechte lijnen en vormen. Het liggende deel is samengesteld uit drie rechthoekige vlakken die dusdanig zijn geplaatst dat er een ruim bloemvak ontstaat. De toegevoegde beplanting geeft het monument dan een vriendelijke en natuurlijke tint en de lantaarn van RVS geeft het wat meer warmte. Op de rechte letterplaat zijn de naam, datums en een persoonlijke tekst aangebracht, die door de witte kleur een mooi contrast bieden en zo goed leesbaar zijn. Voor de voornaam is een fraai handschrift lettertype gebruikt. Een extra verfraaiing die goed past binnen de eenvoud van het grafmonument is de vogel van RVS, welke boven de naam van de overledene lijkt te zweven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen