close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Moderne glazen grafsteen met foto Glas

Een moderne en eigentijdse grafsteen met veel glazen elementen en mat antraciet natuursteen. De rechter glasplaat is aan de achterzijde gezandstraald. Hierop zijn de wit geëmailleerde letters op de voorzijde goed leesbaar. De vorm van de vliegtuigvleu... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
26268
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk
Kleur
Blauw, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel
Geheel beplanting
Materiaal
Glas
Productsoort
Glazen foto
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een moderne en eigentijdse grafsteen met veel glazen elementen en mat antraciet natuursteen. De rechter glasplaat is aan de achterzijde gezandstraald. Hierop zijn de wit geëmailleerde letters op de voorzijde goed leesbaar. De vorm van de vliegtuigvleugel is juist helder uitgespaard, net als de tekst van het gedicht op het liggende glasplaatje. De glazen foto links op de grafsteen maakt het geheel extra persoonlijk. Tijdens het ontwerpen van de grafsteen kunnen we u precies uitleggen wat mogelijk is en wat goed werkt. Het liggende deel is grotendeels opgevuld met lichtgrijs split, waardoor de lichte, moderne uitstraling extra wordt benadrukt.


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen