close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Moderne grafsteen met traditionele elementen Natuursteen

Deze grafsteen van natuursteen heeft een moderne vormgeving, bestaande uit rechte en diagonale lijnen, twee soorten natuursteen en een eigentijds mat oppervlak. De traditionele elementen zitten in de indeling en opbouw van de grafsteen. Het liggende de... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
34743
Assortiment
Traditionele gedenktekens
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel
Gesloten dekplaat
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Productsoort
Fotoartikel, Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen van natuursteen heeft een moderne vormgeving, bestaande uit rechte en diagonale lijnen, twee soorten natuursteen en een eigentijds mat oppervlak. De traditionele elementen zitten in de indeling en opbouw van de grafsteen. Het liggende deel bevat namelijk een geheel gesloten dekplaat, wat zorgt voor rust en eenheid, maar ook maakt dat het graf nagenoeg onderhoudsvrij is. Het staande deel bestaat uit twee schuin achter elkaar geplaatste letterstenen met een kenmerkende vorm. Deze letterstenen zijn van dezelfde steensoort als de dekplaat. Op het ene deel is een korte, persoonlijke tekst aangebracht met een foto van porselein. Op het andere deel zijn de naam en data geplaatst. De tekst is gezandstraald en ingeschilderd met meerdere verflagen, zodat de letters langdurig goed leesbaar blijven.

Traditionele gedenktekens

Traditionele gedenktekens hebben de meest oorspronkelijke vorm van een grafmonument zoals we die allemaal kennen. Deze gedenktekens zijn met name van natuursteen gemaakt en hebben een traditionele afwerking.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen