close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Moderne leistenen zerk foto 1

Moderne leistenen zerk Cortenstaal, leisteen

Lei is een mooie, grillige steen. In sommige soorten zit oxide waardoor de leisteen gaandeweg de jaren meer oranjebruine tinten krijgt. In het ontwerp van de zerk is deze eigenschap geaccentueerd door de lei te combineren met het roestbruine cortenstaa... lees meer >
Product
33284
Artikelnummer
15747
Collectie
Exclusief, Grafzerken, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Leisteen, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Grafzerken
Kleur
Bruin, Grijs
Liggende deel
Cortenstaal, Leisteen, Natuursteen
Materiaal
Cortenstaal, Leisteen
Persoonlijke toevoeging
Kunstenaars
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Leisteen
Stijl
Modern
Productomschrijving
Lei is een mooie, grillige steen. In sommige soorten zit oxide waardoor de leisteen gaandeweg de jaren meer oranjebruine tinten krijgt. In het ontwerp van de zerk is deze eigenschap geaccentueerd door de lei te combineren met het roestbruine cortenstaal.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen