close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk gedenkteken "steenmannetje" foto 1

Natuurlijk gedenkteken "steenmannetje"

Steenmannetjes worden op verschillende manier toegepast. Als compleet monument waarbij het steenmannetje wordt geplaatst op een natuurlijke urn of een zwerfkei. Ook worden de steenmannetjes toegepast als decoratie op natuurlijke monumenten, de torentje... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
47634
Collectie
Natuurlijk, Puur natuur

Informatie over dit gedenkteken

Steenmannetjes worden op verschillende manier toegepast. Als compleet monument waarbij het steenmannetje wordt geplaatst op een natuurlijke urn of een zwerfkei. Ook worden de steenmannetjes toegepast als decoratie op natuurlijke monumenten, de torentjes zijn dan veelal minder hoog.

Vaak plaatsen we rond de steenmannetjes kleinere keien om het gedenkteken een nog natuurlijker aanzien te geven en om het graf af te bakenen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Soortgelijke modellen