close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

RVS grafmonument 35 | E161 Rvs

RVS pilaar met hiernaast een blank float glaspaneel met hierop een RVS tekstplaat bevestigd door middel van afstandhouders. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met facetrand en in het midden een schuine plantstroo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44116
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

RVS pilaar met hiernaast een blank float glaspaneel met hierop een RVS tekstplaat bevestigd door middel van afstandhouders. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met facetrand en in het midden een schuine plantstrook. In het achterste vak liggen schelpen en het voorste vak is gevuld met tuinaarde.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen