close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafsteen foto 1

RVS grafsteen Natuursteen, rvs

Deze zeer persoonlijke grafsteen is gedecoreerd met een RVS-band die een silhouet van een gezicht vormt.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking e... lees meer >
Product
1580
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen, Strip of band
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Natuursteen en RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze zeer persoonlijke grafsteen is gedecoreerd met een RVS-band die een silhouet van een gezicht vormt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen