close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 10 | E108 foto 1

Ruw grafmonument 10 | E108 Natuursteen

Verdal letterplaat van 10 cm. dik geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Verdal omranding van 6 cm. dik met hierbinnen groene edelsplit.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de l... lees meer >
Product
43906
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Wit
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Verdal letterplaat van 10 cm. dik geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Verdal omranding van 6 cm. dik met hierbinnen groene edelsplit.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen