close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 17 | E109 foto 1

Ruw grafmonument 17 | E109 Natuursteen

Angel letterplaat van ca. 15 cm. dik met hiervoor een omranding van keitjes met vooraan een schuin plantvak van keitjes gevuld met tuinaarde. In het voorste vak liggen houtsnippers. Op deze letterplaat kunnen geen letters gezandstraald worden. Rechts z... lees meer >
Product
43912
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Angel letterplaat van ca. 15 cm. dik met hiervoor een omranding van keitjes met vooraan een schuin plantvak van keitjes gevuld met tuinaarde. In het voorste vak liggen houtsnippers. Op deze letterplaat kunnen geen letters gezandstraald worden. Rechts ziet u het grafmonument geplaatst.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen