close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 20 | E113 foto 1

Ruw grafmonument 20 | E113 Natuursteen

Serpentino letterplaat met hiervoor een Serpentino omranding van grove ruwe flagstones. Binnen de omranding ligt groene Porfiersplit. Op deze letterplaat kunnen geen letters gezandstraald worden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kle... lees meer >
Product
43915
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Serpentino letterplaat met hiervoor een Serpentino omranding van grove ruwe flagstones. Binnen de omranding ligt groene Porfiersplit. Op deze letterplaat kunnen geen letters gezandstraald worden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen