close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Ruw grafmonument 24 foto 1

Ruw grafmonument 24 Glas

Een gebogen glaspaneel van blank floatglas waarvan de linkerzijde verstekgeslepen is en de rechterzijde geknabbeld. Het liggende gedeelte bestaat uit grove flagstones van Palissander met daartussen aan weerszijden stroken van blank floatglas. Rechts zi... lees meer >
Product
43919
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Een gebogen glaspaneel van blank floatglas waarvan de linkerzijde verstekgeslepen is en de rechterzijde geknabbeld. Het liggende gedeelte bestaat uit grove flagstones van Palissander met daartussen aan weerszijden stroken van blank floatglas. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument met een strakke glasplaat.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen