close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 34 met een zuil foto 1

Ruw grafmonument 34 met een zuil

Een Rainbow Sun zuil geplaatst binnen een omranding van groene flagstones met hierbinnen drie vakken gevuld met grind en een plantvak.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop va... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43927
Collectie
Natuurlijk, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een Rainbow Sun zuil geplaatst binnen een omranding van groene flagstones met hierbinnen drie vakken gevuld met grind en een plantvak.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen